De hospitality service die uw wooncomplex of bedrijfsgebouw nóg comfortabeler maakt!

Maak uw gebouw of bedrijf nóg aantrekkelijker!

Wonen en werken wordt nóg fijner in een gebouw met Butler Point. Want Butler Point is een hospitality service voor wooncomplexen en bedrijfsgebouwen met als doel: persoonlijke ontzorging. Butler Point neemt de gebruikers van uw pand (bewoners of medewerkers) taken uit handen waar zij zelf geen tijd voor hebben (of plezier aan beleven) maar die toch moeten gebeuren. En het mooie is: (bijna) alles kan, maar niets moet.

Was, stoom & strijkgoed

Kleding reparatie

Schoenmaker

Fietsreparatie

Autowassen

Bloemen

Klussen

Taarten

Massage

Groepslessen

Personal trainer

En meer

Voor wie?

Butler Point is een service die gebouweigenaren, vastgoedbeheerders, projectontwikkelaars, VvE’s en bedrijven kunnen inzetten om het verblijf in hun gebouw nóg aantrekkelijker te maken voor alle gebruikers. Het pand krijgt een vast aanspreekpunt aan wie taken kunnen worden uitbesteed zoals kleding reinigen en strijken, autowassen, bloemen bestellen, een masseur of personal trainer inschakelen en nog veel meer. De service wordt betaald door de opdrachtgever, de individuele diensten door de afnemer: de bewoner of medewerker.

Hoe werkt het

Butler Point onderzoekt eerst de behoeften en wensen van de gebruikers van uw gebouw. Samen met de opdrachtgever wordt de reikwijdte van de dienstverlening vastgesteld.

Uw gebouw krijgt een Butler Point, een plek waar een ‘butler’ op vaste tijden aanwezig is als aanspreekpunt, om taken te verrichten en om bestellingen af te handelen.

Gebruikers krijgen toegang tot de Butler Point website. Met een paar muisklikken kunnen producten en diensten worden besteld. Het proces van levering en uitvoering regelen wij van A tot Z.

Alle diensten worden uitgezet bij zorgvuldig geselecteerde lokale leveranciers die voldoen aan de hoge kwaliteit die Butler Point in het vaandel draagt.

In overleg met opdrachtgever, bewoners of medewerkers organiseert Butler Point events die bijdragen aan het community-gevoel in uw gebouw: BBQ’s, lezingen, workshops, etc.

Het hospitality-concept van Butler Point kan worden afgestemd op uw huisstijl. Deze co-branding straalt af op uw merk en versterkt uw positionering en concurrentiepositie.

Probeer het eens uit

Butler Point is een service van Do Company voor de zakelijke markt. Bel Carlijn Oosthoek om de samenwerking en mogelijkheden voor uw gebouw of bedrijf te bespreken.

Carlijn

Carlijn Oosthoek
06 22 70 88 85

010 418 77 12

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van onze acties, aanbiedingen en diensten? Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief!

Site by Alsjeblaft!